AD Brev

Områdeleder, AD for Zonta Norge for perioden 2018-2020 er Elin Hetland Mong.

Elin Hetland Mong er fra Vigrestad. Hun er mor til Jonas, Tollak og Sofie og er gift med ungdomskjæresten sin, Tor Egil.

Hun har jobbet i mange år med oppbygging av ergoterapistudiet i Sandnes og arbeidet der som lektor i 14 år. Nå er hun rådgiver innen inkluderende arbeidsliv, kursholder og ledercoaching.
Aktiv i 20 år i politikk på kommune og fylkesnivå. Lang styreerfaring fra mange virksomheter, bedrifter og organisasjoner, både offentlige og private.

Mastergrad i endringsledelse fra UIS. Holder nå på med en ny mastergrad i interkulturell kommunikasjon ved VID. Har grunnutdanning som ergoterapeut, storfag i pedagogikk med blant annet karriereveiledning, spesial pedagogikk og genderstudies, Coach i ledelse sertifisert fra BI og kognitiv terapi. 

Elin har vært med i Zonta i 12 år, nå som medlem i den nyetablerte Vigrestad og omegn Zontaklubb. Hun har vært leder av Egersund og omegn Zontaklubb i 3 år. Er opptatt av at klubbene skal være tidsaktuelle og rause, og ha god leder- og organisasjons opplæring. Prosjektene skal være strategisk forankret i lokalsamfunnet og gi effekt!

Hun er opptatt av gode lokalsamfunn som gir plass til alle.

Brenner for lederopplæring og empowerment!

 

 

AD Elin Hetland Mong presenterer sine ADbrev her

AD brev nr. 1 Juli 2018

Mari Ramsten Vangdal  var AD i perioden 2016-18. Hennes nyhetsbrev finner du her.

AD brev nr. 1
AD brev nr. 2
AD brev nr. 3
AD brev nr. 4
AD brev august 2017
AD brev November 2017
AD brev mars 2018
AD brev mai 2018